over ons
sluiten
0321 388 777

Matchpoint Vrijwilligerswerk

Het kloppende hart van de gemeente Dronten zijn onze vrijwilligers. Dankzij actieve en betrokken burgers zijn veel sociale initiatieven mogelijk. Mantelzorgondersteuning, maaltijdvoorziening, een leuk evenement of een helpende hand wanneer iemand dat nodig heeft. Wist je dat circa 90% van deze diensten gerund wordt door vrijwilligers? Wij bieden ondersteuning, bemiddeling en cursussen. Niet alleen aan vrijwilligers. Ook vrijwilligersorganisaties weten ons te vinden. Vrijwilligerswerk verdient het om in de spotlights te staan!

Doe jij mee?

Vrijwilligerswerk doen is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Je ontmoet nieuwe mensen, leert een organisatie van een andere kant kennen en je draagt je steentje bij aan de samenleving. Voor de inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant organiseren wij veel activiteiten. Dit is alleen mogelijk dankzij de ruim vijfhonderd vrijwilligers die met hart en ziel ons dagelijks, wekelijks of maandelijks bijstaan. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij De Meerpaal? Neem dan contact op met Matchpoint Vrijwilligerswerk. Je bent van harte welkom!

Bemiddeling vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Wij bemiddelen tussen de vraag naar en het aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Dronten. Matchpoint Vrijwilligerswerk heeft al vele succesvolle matches gevonden tussen organisaties en vrijwilligers. Wat je motivatie ook is, wij helpen je graag verder. Ook voor vragen over ondersteuning en cursussen staan we voor je klaar!

Openingstijden Matchpoint

De vrijwilligers van Matchpoint Vrijwilligerswerk zijn er voor je op de volgende tijden en locaties*:

Serviceplein in De Meerpaal in Dronten
Iedere werkdag: 9.00 – 12.00 uur
Donderdagmiddag: 13.00 – 17.00 uur

De Steiger in Swifterbant
Dinsdagmiddag: 13.00 – 14.00 uur

De Binding in Biddinghuizen
Woensdagmiddag: 13.00 – 14.00 uur

*Matchpoint is i.v.m. de vakantieperiode gesloten van maandag 12 augustus t/m vrijdag 30 augustus 2024.

E-mail: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl
Telefoon: 0321 388 777