over ons
sluiten
0321 388 777

Over De Meerpaal

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met een cultureel centrum, een welzijnstak, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland!

Middenin de maatschappij
Door het karakter van De Meerpaal heeft zij een centrale plaats in de samenleving. Enerzijds door haar bijzondere vormgeving en de ligging van het gebouw in het hart van Dronten, anderzijds door de activiteiten van De Meerpaal die eveneens in de dorpshuizen en op andere locaties plaatsvinden.

Missie
Bij De Meerpaal staat de gast met zijn wensen centraal. Wij geven vorm aan inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en evenementen. Dit realiseren wij met inzet van medewerkers die passie tonen voor hun werk, oog hebben voor de samenleving, progressie maken en professioneel hun werk doen.

Visie
De Meerpaal is dé organisatie op maatschappelijk en cultureel gebied en een unieke locatie voor evenementen. Wij leggen verbindingen met inwoners, organisaties en netwerken om vragen vanuit de samenleving te vertalen in producten en diensten. Medewerkers zijn ambassadeurs van De Meerpaal. Met een ondernemende houding dragen zij enthousiast bij aan een financieel gezonde organisatie, waar inwoners en medewerkers trots op zijn.