over ons
sluiten
0321 388 777

Welzijn

Wij zijn er voor álle inwoners van de gemeente Dronten: van 0 – 100, van alleenstaand tot gezin. Welke vraag je ook hebt, bij ons kun je terecht. Ook verenigingen en organisaties kunnen bij ons terecht voor informatie, advies en samenwerkingen.

Wij vinden jou of je komt bij ons

Veel mensen weten ons al te vinden, maar daar waar nodig gaan we erop af. Onze medewerkers zijn actief werkzaam in de wijken van de gemeente Dronten. Bij ons staat de vraag van de inwoner altijd centraal. Van hieruit zoeken we met elkaar naar een passend antwoord.

Kunnen wij je helpen?

De Meerpaal is er voor alle vragen op het gebied van welzijn, zorg of vrijwilligerswerk. Iedereen heeft wel eens een vraag waar niet meteen een antwoord op te vinden is. We kijken áltijd eerst wat iemand zelf kan, want in veel gevallen kunnen familie, vrienden of buren helpen bij het vinden van een oplossing. Mocht je toch wat meer hulp kunnen gebruiken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. De Meerpaal biedt een breed scala aan diensten die in veel gevallen de juiste ondersteuning bieden. Soms komt het voor dat iemand hulp nodig heeft van andere instanties. In dat geval weten wij de weg!