over ons
sluiten
0321 388 777

Grand Café – à la carte

Jouw avondje uit goed beginnen en afsluiten? Dat kan in het Grand Café van ons theater.

Een hilarische cabaretvoorstelling, swingend concert of betoverend toneel. Theater biedt zoveel moois. En je kunt het zelf nog mooier maken met een smakelijk voorprogramma of een gezellige toegift aan de bar. Ons sfeervolle Grand Café is hier de perfecte plek voor. We serveren met plezier een glas passende wijn of een andere drank bij de gerechten en adviseren je graag over de keuzes! Vanzelfsprekend is de wijn ook in een BOB-variant te bestellen.

Het diner serveren wij vanaf 18.00 uur (eerder mag natuurlijk ook). Wij zorgen er zo voor dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling. De à la carte menukaart wisselt een aantal keer per jaar om zo de seizoenen te volgen en je telkens wat nieuws (lekkers) te kunnen serveren.

NIEUW: dit theaterseizoen serveren wij regelmatig thema menu’s, favoriete gerechten van de artiest van die avond en Kids Smulmenu’s. Deze specials worden kenbaar gemaakt bij betreffende voorstellingen. Reserveer je tafeltje tijdig en maak er een compleet avondje uit van!

Voor meer informatie en reserveringen, kan je contact opnemen via 0321 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl.

Download hier onze menukaart

Download hier de nieuwe Borrelhapjeskaart

Lees meer over ons Kids Smulmenu

Het Grand Café van De Meerpaal is rolstoelvriendelijk.