over ons
sluiten
0321 388 777

Grand Café – à la carte

Uw avondje uit goed beginnen en afsluiten? Dat kan in het Grand Café van ons theater.

Een hilarische cabaretvoorstelling, swingend concert of betoverend toneel. Theater biedt zoveel moois. En u kunt het zelf nog mooier maken met een smakelijk voorprogramma of een gezellige toegift aan de bar. Ons sfeervolle Grand Café is hier de perfecte plek voor. We serveren met plezier een glas passende wijn of een andere drank bij uw gerechten en adviseren u graag over de keuzes! Vanzelfsprekend is de wijn ook in een BOB-variant te bestellen.

Het diner serveren wij vanaf 18.00 uur (eerder mag natuurlijk ook). Wij zorgen er zo voor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling. De à la carte menukaart wisselt een aantal keer per jaar om zo de seizoenen te volgen en u telkens wat nieuws (lekkers) te kunnen serveren.

NIEUW: dit theaterseizoen serveren wij regelmatig thema menu’s, favoriete gerechten van de artiest van die avond en Kids Smulmenu’s. Deze specials worden kenbaar gemaakt bij betreffende voorstellingen. Reserveer uw tafeltje tijdig en maak er een compleet avondje uit van!

Zaterdag 16 november – voor de voorstelling van ‘Mijn man begrijpt mij niet’ is er een leuke special: SHARED DINING! Laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod van diverse kleine gerechtjes. Lees meer…

Voor meer informatie en reserveringen, kunt u contact opnemen via 0321 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl.

Download hier onze vernieuwde Menukaart

Download hier de nieuwe Borrelhapjeskaart

Het Grand Café van De Meerpaal is rolstoelvriendelijk.