over ons
sluiten
0321 388 777

Cursussen

vind jouw cursus

Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren… Het kan allemaal bij De Meerpaal! Voor baby’s tot senioren, alleen of in een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst! We geven lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

 

Korte cursussen

Naast een jaarcursus is het ook mogelijk om een korte cursus te volgen. De meeste korte cursussen duren 10 lessen en worden op drie momenten in het jaar aangeboden: eind september, medio januari en medio april. Voor exacte data, zie het cursusaanbod.

Even kennismaken?

Bij de meeste jaarcursussen dans, theater en beeldend kun je er voor kiezen om eerst 4 lessen tegen een lager kennismakingstarief te volgen. Bij de instrumentale en vocale lessen bieden we een kennismakingscursus van 8 lessen zodat je kunt uitvinden of een instrument echt bij jou past.

Vraag een proefles aan!

Twijfel je nog over je keuze? Of wil je eerst even kennismaken met de docent? Schrijf je dan in voor een proefles. Heb je vragen? Bel dan onze servicedesk (0321) 388 777, of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.

Let op: de op de website vermelde tarieven gelden voor het seizoen 2021-2022. Wil je je nog dit jaar inschrijven voor een cursus? Bekijk dan hier de tarieven van seizoen 2020-2021.

Pas van Dronten

Wil je graag meedoen maar kun je het niet betalen? Alle inwoners van de gemeente Dronten met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm hebben recht op een persoonlijk tegoed vanuit de regeling voor maatschappelijke participatie en toegankelijkheid. Dit tegoed kan worden gebruikt om lessen bij De Meerpaal Academie te betalen. Op de website van de Gemeente Dronten lees je of je recht hebt op dit tegoed en hoe je het kunt activeren. Daarnaast organiseren we van tijd tot tijd kortingsacties voor alle pashouders. Kijk ook op www.pasvandronten.nl voor meer informatie.