over ons
sluiten
0321 388 777

Cursussen

vind jouw cursus

Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren… Het kan allemaal bij De Meerpaal! Voor baby’s tot senioren, alleen of in een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst! We geven lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

92 verschillende cursussen

In het seizoen 2017-2018 bieden we, verdeeld over alle disciplines, maar liefst 92 verschillende cursussen aan. In ons cursusaanbod zijn ze allemaal terug te vinden.

korte cursussen

Naast een jaarcursus is het ook mogelijk om een korte cursus te volgen. De meeste korte cursussen duren 10 lessen en worden op drie momenten in het jaar aangeboden: eind september, medio januari en medio april. Voor exacte data, zie het cursusaanbod.

Meedoen is de kunst!

Twijfel je nog over je keuze? Of wil je eerst even de docent uitproberen? Een proefles is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Bij de cursus die je leuk lijkt, kun je je inschrijven voor een proefles. Heb je vragen? Bel dan onze servicedesk (0321) 388 777, of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.

Pas van Dronten

Alle inwoners van Dronten met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm hebben recht op een persoonlijk tegoed vanuit de regeling voor maatschappelijke participatie en toegankelijkheid. Dit tegoed kan worden gebruikt om lessen bij De Meerpaal Academie te betalen. Op de website van de Gemeente Dronten lees je of je recht hebt op dit tegoed en hoe je het kunt activeren. Daarnaast organiseren we van tijd tot tijd kortingsacties voor alle pashouders. Kijk ook op www.pasvandronten.nl voor meer informatie.