over ons
sluiten
0321 388 777

Cursussen

vind jouw cursus

Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren… Het kan allemaal bij De Meerpaal! Voor baby’s tot senioren, alleen of in een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst! We geven lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

 

Korte cursussen

Naast een jaarcursus is het ook mogelijk om een korte cursus te volgen. De meeste korte cursussen duren 10 lessen en worden op drie momenten in het jaar aangeboden: eind september, medio januari en medio april. Voor exacte data, zie het cursusaanbod.

Vraag een proefles aan!

Twijfel je nog over je keuze? Of wil je eerst even kennismaken met de docent? Schrijf je dan in voor een proefles. Heb je vragen? Bel dan onze servicedesk (0321) 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.

Contact cursistenadministratie

De cursistenadministratie is van maandag t/m vrijdagochtend bereikbaar via activiteiten@meerpaal.nl. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 – 11.00 uur en van 16.00 -17.00 uur via telefoonnummer (0321) 388 714. Het postadres is Postbus 92, 8250 AB Dronten

Pas van Dronten

Wil je graag meedoen maar kun je het niet betalen? Alle inwoners van de gemeente Dronten met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm hebben recht op een persoonlijk tegoed vanuit de regeling voor maatschappelijke participatie en toegankelijkheid. Dit tegoed kan worden gebruikt om lessen bij De Meerpaal Academie te betalen. Op de website van de Gemeente Dronten lees je of je recht hebt op dit tegoed en hoe je het kunt activeren. Daarnaast organiseren we van tijd tot tijd kortingsacties voor alle pashouders. Kijk ook op www.pasvandronten.nl voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor Academie en Ouderencursussen seizoen 2022-2023

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor Academie en Ouderencursussen seizoen 2023-2024