over ons
sluiten
0321 388 777

Aanbod voor scholen

Cultuuronderwijs levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze ontdekken de wereld op hun eigen manier en in hun eigen tempo. De Kunstwerkplaats wil kinderen uitdagen om nieuwe ervaringen op te doen, hun ideeën en gedachten te onderzoeken, om die vervolgens samen kunstzinnig vorm te geven.

Werken aan creativiteit

We vinden werken aan creativiteit erg belangrijk. Het brengt kinderen verder in hun ontwikkeling tot flexibele en genuanceerd denkende mensen. Probleemoplossend vermogen, buiten de kaders en lijnen durven denken en kleuren. Het klinkt abstract, maar is van cruciaal belang in de huidige samenleving.

Cultuuronderwijs voor elke school

Hoe we dat doen? Dat bepalen we steeds weer opnieuw met elke school . Welke kaders zijn er, welke mogelijkheden zien we en welke kansen grijpen we? We werken vanuit een stevig fundament voor alle activiteiten waardoor er onderlinge samenhang is tussen producten en scholen een duidelijke lijn kunnen inzetten. We willen samen met de scholen bouwen aan een passende vorm van cultuuronderwijs voor élke school. Ook in schooljaar 2017-2018 gaan we graag weer met u aan de slag!

Margrit Vos
Manager De Meerpaal Academie

Margriet van Niejenhuis
Coördinator Cultuureducatie de Kunstwerkplaats

Programma 2017 – 2018

Voorstellingen voor schooljaar 2017 – 2018