over ons
sluiten
0321 388 777

Activiteiten voor jongeren

In de jongerencentra worden wekelijks activiteiten voor jongeren tussen de 10 en 21 jaar georganiseerd. Deze activiteiten worden – onder begeleiding van onze professionals – grotendeels door de jongeren zelf georganiseerd.

Inloop jongerencentra

Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant
Plezier en ontmoeting na schooltijd, daar gaat het om! De jongeren zijn welkom tijdens de inloop in het jongerencentrum (Chillpoint) in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Kom poolen, tafeltennissen, met de playstation spelen of zaalvoetballen. Maar ook voor een goed gesprek ben je hier op de juiste plek. Natuurlijk is er muziek. Bovendien nodigen wij je uit om mee te denken over nieuwe activiteiten en kun je meehelpen met de organisatie en realisatie daarvan.

Sport

Wil je elke week lekker sporten? Wij werken samen met buurtsportcoaches op verschillende locaties, zoals het Johan Cruyff Court. Geef je sportwensen aan hen of ons door. Houd voor nieuwe activiteiten onze website, de posters of onze Facebookpagina in de gaten. Veel sportplezier!

Timmerclub

Swifterbant
Hoe handig ben jij met hout? Dat kun je laten zien of ontdekken bij de Timmerclub. Een begrip in Swifterbant. Iedere woensdagmiddag ga jij onder leiding van de timmerman aan de slag. Deze kinder-doe-middag is voor jongens en voor meiden tussen de 6 en 12 jaar oud.