over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 17 mei - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Joke Straathof: De Angstexpert

Laat Los en LEEF!

Theatercollege Grote Zaal 1e Rang €16,50

Let op: dit is een verhuring. De voorstelling maakt geen deel uit van de reguliere programmering van De Meerpaal. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Joke Straathof.

“LEEF! In godsnaam, vier het leven! Het zit allemaal al in ons: al je talenten, álles.” Joke Straathof riep dit al in haar eerste theatershow. “Die diamant die in je zit: laat hem schijnen!”

We voelen ons soms zo beperkt door onze stress en angsten. Over dit loslaten en creëren waar je wel blij van wordt gaat Joke van alles delen in haar voorstelling. Een wereld vrij van angst. Dat is de missie van Joke. En ze weet waarover ze praat: als Angstexpert leerde ze al vele mensen van hun angst afkomen. Want zegt ze: “Wat je ook hebt meegemaakt in je leven, je hoeft niet te blijven hangen in die oude pijnen, in die angst en onzekerheid.”

De mooie, ontroerende verhalen van de mensen die ze al heeft geholpen en wier leven zo ten positieve is veranderd, vindt ze magic. Dát drijft haar! Deze boodschap moet verder de wereld in en daarom staat ze voor de tweede keer in het theater, nu met de show ‘Laat Los en LEEF!’.
Joke neemt je met haar positieve energie, prachtige verhalen en praktische tools bij de hand en leert zo hoe ook jij jouw angst kan loslaten en het leven voluit te leven.

Haar vorige theatershow ‘Haal Meer Uit jezelf’ had lovende recensies en met haar nieuwe show wil ze nog meer mensen bereiken.
Wil je ook leren hoe jij je angst kunt loslaten en zien wat er dan allemaal mogelijk is? Wil je ook 100% in flow en vol passie leven? Kom dan naar de show ‘Laat Los en LEEF!’ en laat je inspireren!