over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 1 dec - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Monique Smit & KidsPop

KidsPop gaat op vakantie (2+)

Familie / Jeugd Grote Zaal €14,50

Deze voorstelling biedt De Meerpaal geheel gratis* aan voor kinderen tot en met 12 jaar!

Na het succes van de eerste KidsPop theatershow ‘Één groot feest!’ zijn Monique en haar KidsToppers ook dit theaterseizoen terug met een show vol met muziek, dans, vrolijkheid en gezelligheid: Op reis met KidsPop!

Monique neemt de kinderen met al haar enthousiasme mee op een muzikale tocht langs alles dat van op vakantie gaan een feestje maakt. Van reizen met de trein, het vliegtuig of de boot tot zwemmen en zandkastelen bouwen op het strand en lekker mogen doen wat je wil. Uiteraard mag de enige echte Minidisco ook tijdens deze vakantie niet ontbreken.

De show is voor families met kinderen van alle leeftijden, maar vooral van 2 tot 8 jaar en zit boordevol nieuwe liedjes en een aantal echte KidsPop-klassiekers! Eén ding staat in ieder geval vast: ook bij ‘Op reis met KidsPop’ is het dansen, zingen en springen samen met Monique en haar KidsToppers!

*Inderdaad: geheel gratis. Bij De Meerpaal vinden we het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met kunst en cultuur. In een tijd waarin de prijzen almaar stijgen, is dat helaas niet vanzelfsprekend. Daarom bieden we samen met de theaters in de Regio Zwolle een aantal voorstellingen gratis aan.
Hierbij geldt: kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, minimaal 1 betalende volwassene verplicht. Maximaal 4 kinderen per betalende volwassene.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief limonade