over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 15 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Beth & Flo

Ander onderwerp

Cabaret Kleine Zaal €20,00

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft.

De tweede cabaretvoorstelling Ander onderwerp van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Recensiequotes
“De muziek is prachtig” – Theaterkrant
“De liedjes (…) zijn allemaal getoonzet op prachtige muziek van grote componisten” – Theaterkrant
“De uitvoering (…) staat als een huis” – Theaterkrant
“Als één lichaam met vier handen” – Theaterkrant
“Virtuoos, geestig, weemoedig” – Brabant Cultureel
“Hun spel is afwisselend virtuoos en heel subtiel” – Brabant Cultureel
“Echte kleinkunstliedjes, ook daarin blinken ze uit” – Brabant Cultureel

Over Beth & Flo
Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters.
Over hun eerste voorstelling Niet wat je denkt schreef Theaterkrant hoe de pianistes “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek net stoffig is en tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Credits
Tekst, muziek en spel: Elsbet Remijn en Claudette Verhulst
Regie: Joost Spijkers
Coaching: Wil van der Meer