over ons
sluiten
0321 388 777
'Ik kon altijd maar moeilijk kiezen tussen de slagwerk instrumenten. Juist de veelzijdigheid van slagwerk vind ik mooi!' Ciska Terpstra

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Slagwerk

Diversiteit aan slaginstrumenten.

Slagwerk instrumenten worden ingedeeld in twee groepen, ritmische slagwerkinstrumenten (zoals de trommel, conga, bongo, bekken, cowbell en het woodblock) en melodische slagwerkinstrumenten (bijvoorbeeld het klokkenspel, vibrafoon, marimba, xylofoon, buisklokken en pauken).

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

afhankelijk van lesvorm, korte cursus individueel vanaf € 147,00, jaarcursus individueel vanaf € 439,00 Beginner, Gevorderd, Kennismaken7 september (instroom mogelijk)
Kinderen, Jongeren, VolwassenenBiddinghuizen, Dronten, SwifterbantKorte (kennismakings)cursus 10 lessen & jaarcursusWoensdag en donderdag, 's middags en 's avonds

Het slagwerk is bij uitstek een instrument waarbij al snel iets gespeeld kan worden door te kijken (visueel) en te luisteren (auditief). In het begin van de lessen zal daar dan ook de meeste nadruk op liggen en spelenderwijs zul je vertrouwd raken met het speciale notenschrift.

Voor cursisten van 7 jaar en ouder. Volg je een jaarcursus, dan krijg je korting op de Popschool en ensemblelessen van De Meerpaal. Ook is het mogelijk om gratis theorielessen te volgen en praktijkexamen te doen.

Orkesttarief
Het orkesttarief is van toepassing voor leden van Harmonie Eendracht, Amor Musae, Maris Sonores, FJSO en FSO. Dit tarief geldt alleen voor de wekelijkse lesvorm van 20 minuten (individueel) of 30 minuten (individueel of duoles)

 

Start- en einddatum jaarcursus: 5 september 2022 t/m 8 juli 2023

Instroom in de jaarcursus is het hele jaar door mogelijk indien er plaats is in het rooster.

 

Proeflesweken / open lesweken:

12 september t/m 17 september 2022

9 januari 2023 t/m 14 januari 2023

5 juni 2023 t/m 10 juni 2023

 

Meer informatie?

Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.