over ons
sluiten
0321 388 777
'Meer kennis van muziektheorie helpt je bij je muzikale ontwikkeling!' Harry-Imre Dijkstra
< alle cursussen

Muziektheorie (gratis voor muziekleerlingen van De Meerpaal)

Ontdek hoe muziek is opgebouwd.

Kennis van de muziektheorie en ontwikkeling van het muzikale gehoor leidt tot een beter en sneller begrip van muziek. Aan het eind van de theorielessen kun je theorie examen doen voor het A, B, C of D diploma. Voor de blazers en slagwerkers die bij de muziekverenigingen spelen is dit verplicht in het kader van hun HaFa opleiding. Als je ongeveer twee jaar een instrument bespeelt, kun je de A-cursus gaan volgen. Na het behalen van een diploma muziektheorie kan je ook een praktijkexamen doen, overleg met je docent of dit iets voor je is.

Volg je een jaarcursus muziek bij De Meerpaal? Dan zijn de theorielessen en het examen gratis.

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

<21: € 24,00, 21+: € 36,50, gratis voor jaarcursisten Muziek bij De MeerpaalBeginner, Gevorderd26 september / 7 november
Kinderen, Jongeren, VolwassenenDrontenKorte cursus 5 lessen18.00 - 19.00 uur

Theorie A:  5 lessen van 16.00 tot 17.00 uur.

Theorie B/C: 5 lessen van 17.00 tot 18.00 uur.

Heb je bij De Meerpaal wekelijks of tweewekelijks zangles of les op een instrument? Dan kun je de theorielessen gratis volgen. Zet bij je inschrijving een vinkje voor ‘jaarcursist muziek’ om de korting te activeren.

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.