over ons
sluiten
0321 388 777
'Een goede drummer zorgt dat je zin krijgt om te dansen!' Imre Kruis

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Drums

Leef je uit!

Het drumstel bespeel je met vier ledematen en dat valt niet mee! Aan de hand van verschillende lesmethoden laten de drumdocenten je kennismaken maken met de meest uiteenlopende stijlen zoals: Pop, Rock, Jazz, Big Band, Funk, Afro-Caribisch, Braziliaans etc. Technische en onafhankelijkheids- oefeningen zullen je helpen om ritmes in de diverse stijlen onder de knie te krijgen. Je zult al snel de muziek die je leuk vindt kunnen mee drummen of misschien wel samen met je vrienden of vriendinnen een band oprichten!

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

afhankelijk van lesvorm, korte cursus individueel vanaf € 147,00, jaarcursus individueel vanaf € 439,00 Beginner, Gevorderd, Kennismaken5 september (instroom mogelijk)
Kinderen, Jongeren, VolwassenenDronten, Korte (kennismakings)cursus 10 lessen & jaarcursusMaandag t/m donderdag, 's middags en 's avonds

De drumlessen vinden plaats in de drumstudio in De Meerpaal, ons best geïsoleerde lokaal! Veel drumleerlingen spelen mee in een bandje van De Meerpaal Popschool.

Voor cursisten van 6 jaar en ouder. Volg je een jaarcursus, dan krijg je korting op de Popschool en ensemblelessen van De Meerpaal. Ook is het mogelijk om gratis theorielessen te volgen en praktijkexamen te doen.

Start- en einddatum jaarcursus: 5 september 2022 t/m 8 juli 2023

Instroom in de jaarcursus is het hele jaar door mogelijk indien er plaats is in het rooster.

 

Proeflesweken / open lesweken:

12 september t/m 17 september 2022

9 januari 2023 t/m 14 januari 2023

5 juni 2023 t/m 10 juni 2023

Meer informatie?
Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.