over ons
sluiten
0321 388 777

Martijn de Lange

Als kind volgde ik mijn eerste muzieklessen bij de Meerpaal, wat toen CKV Dronten heette. Daarna heb ik gestudeerd aan de Conservatoria in Zwolle en Utrecht voor de titels bachelor en master of music met als hoofdvak trompet. Tijdens en na mijn studie heb ik masterclasses gevolgd, ingevallen bij veel verschillende orkesten en tournees gemaakt door verschillende landen binnen en buiten Europa.

Toen ik begon met lesgeven merkte ik dat hier mijn passie ligt. Ik heb veel ervaring opgedaan als muziekdocent met het lesgeven bij verschillende muziekscholen en muziekverenigingen. Nu ben ik weer terug bij de muziekschool waar ik ooit begon als leerling, maar nu als leraar.

Het leren bespelen van een muziekinstrument is een reis waarbij de weg nooit kaarsrecht naar de eindbestemming gaat. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen de juiste techniek aanleren, zodat zij hier de rest van hun muzikale reis profijt en plezier van hebben. Dit probeer ik altijd op zo’n leuk mogelijke manier aan te leren, want plezier in muziek maken is het belangrijkst.

Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, voor iedereen valt er altijd wat te leren. Zodat je nog beter wordt, verschillende technieken en stijlen leert en gewoon omdat muziekles ontzettend leuk is.