over ons
sluiten
0321 388 777

Theaterseizoen 2023-2024 De Meerpaal gaat spectaculair van start

theater

Het langverwachte moment is eindelijk daar! We kondigen met trots het begin aan van ons nieuwe theaterseizoen. We gaan beginnen! Met een onvergetelijke reeks voorstellingen en evenementen voor alle liefhebbers van theater en entertainment.  We openen het theaterjaar met een knal met twee uitverkochte voorstellingen van Bouke Rocks Elvis!, op 28 en 29 september. Dit muzikale spektakel van de populaire entertainer Bouke en zijn band brengt de legendarische muziek van Elvis Presley tot leven op een onvergetelijke reis door de tijd. Deze uitverkochte shows zijn de ideale start en een mooie voorbode van wat ons nieuwe theaterseizoen brengt.

Met gevarieerd scala aan voorstellingen in alle genres, valt er voor iedereen iets moois te beleven valt. Er is vooral veel keuze in humoristische cabaretshows, muziek van pop en rock tot klassiek en tributes aan de grote sterren. Maar ook voor musical, show, toneel en theatercolleges ben je dit seizoen bij ons weer aan het goede adres. In het altijd populaire genre jeugdtheater valt er veel te kiezen. De kinderhelden Buurman & Buurman en Juf Roos komen langs en al in oktober komt het sprookje van Rapunzel tot leven in de betoverende jeugdmusical met Sita Vermeulen in de hoofdrol. We kijken reikhalzend uit naar de twee grootste producties van het seizoen: De Man van La Mancha met Huub van der Lubbe in de hoofdrol en Disney’s Winnie de Poeh. Heel bijzonder dat we producties van deze omvang mogen presenteren. Heuse spektakels die beide twee keer spelen.

Hardlopers
Al vanaf de start kaartverkoop in mei jl. was duidelijk dat ons geliefd publiek zin heeft in het nieuwe programma. Het werd goed ontvangen. Meerdere voorstellingen zijn zelfs al uitverkocht. Dat geldt voor publiekslievelingen Jochem Myjer, Peter Pannekoek en Bert Visscher. Maar ook de kaartverkoop voor Henry van Loon, Claudia de Breij, Tineke Schouten en The Chicago Funk loopt hard. Daar moet je als kaartkoper snel bij zijn.

Oude tijden herleven
Het is nog even wachten, maar in mei 2024 staat er een speciaal nostalgisch moment op het programma; de theatershow ‘Kijkbuisvrienden’ met tv-jeugdhelden van weleer. Een trip down memorylane met Edwin Rutten, Wieteke van Dort en Edwin Rutten met exclusieve en nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Met onze rijke historie als locatie voor opnames van televisieprogamma’s als Stuif-es-in is het extra speciaal dat deze voorstelling dit seizoen speelt in ons theater. Oude tijden zullen herleven. Wie heeft er nog een gouden stuiver, foto’s of andere collectables van weleer thuisliggen? Laat van je horen. De Meerpaal komt graag met je in contact.

Nieuw in De Meerpaal
We introduceren dit seizoen twee gloednieuwe evenementen die nu al in de smaak vallen merken we. Ten eerste zijn er de Comedy Club nights, waarbij bekende en opkomende stand-up comedians het podium betreden om je een avond vol humor en lachen te bezorgen. Of je nu behoefte hebt aan een flinke dosis grappen na een lange werkweek of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit met vrienden, de Comedy Club is de perfecte keuze. De eerste vindt plaats op 26 oktober. Daarnaast organiseren we elke maand populaire Pubquiz-avonden, waar teams kunnen strijden om de titel van slimste quizkampioenen. Dit is een geweldige gelegenheid om je kennis te testen, plezier te hebben en samen herinneringen te creëren met vrienden en familie. De eerste avond op 19 oktober – met als hoofdprijs enkele felbegeerde kaarten voor de show van Jochem Myjer – is al uitverkocht. De eerstvolgende Pubquiz is op 16 november.

Compleet avondje uit
Om een theateravond nog specialer te maken, kun je als bezoeker in ons Grand Café genieten van een theaterdiner. Onze chef-kok stelt hiervoor meerdere keren per jaar een menu samen, afgestemd op het seizoen. Passend bij het type voorstelling zijn er gedurende het seizoen themadiners en speciaal voor de jongere theaterliefhebbers is er bij kindervoorstellingen een smulmenu. Het horecateam zorgt ervoor dat je altijd op tijd kunt plaatsnemen in de zaal.

Het hele team van De Meerpaal kijkt ernaar uit om je een onvergetelijke tijd te laten beleven in het theaterseizoen dat tot juni 2024 loopt. Zien we je snel?

 

datum van publicatie: 21 september 2023