over ons
sluiten
0321 388 777

Theaterschool KARAKTER treedt op met Fabulous

cursussen

Na succesvolle eerdere edities staat de volwassengroep van Theaterschool KARAKTER op zondag 22 mei weer in het theater van De Meerpaal. De voorstelling ‘Fabulous’ staat geheel in het teken van inclusiviteit, vernieuwing, creativiteit en compassie. Corina Boiten kruipt in de hoofdpersonage van James Bailey. Een man die een grote droom had, hij wilde namelijk de grootste show op aarde maken. Daarmee wist hij het publiek te verrassen, te verbazen, in vervoering te brengen en gelukkig te maken. Theaterschool KARAKTER brengt het inspirerende en waargebeurde verhaal terug op de planken.

Anderen gelukkig maken, dat kun je alleen als je zelf geluk uitstraalt. Dát is waar Theaterschool Karakter voor staat: jezelf zijn, stralen op het podium en anderen gelukkig maken. Het bijzondere, waargebeurde verhaal is door theaterschool KARAKTER gegoten in een fantastische show. “Het is fantastisch om met zo’n gepassioneerde, gemotiveerde, creatieve en fijne groep mensen te mogen samenwerken”, vertelt zangdocente Viviënne van Benthem. “Het is een cadeautje om hiermee samen te werken, iedere repetitie weer opnieuw.”

De voorstelling Fabulous is op zondag 22 mei om 14.30 uur te zien in De Meerpaal. Tickets zijn via deze link verkrijgbaar.

datum van publicatie: 13 april 2022