over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 22 mei - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Fabulous

Theaterschool KARAKTER

Grote Zaal €13,00

Anderen gelukkig maken, dat kun je alleen als je zelf geluk uitstraalt. Dát is waar Theaterschool Karakter voor staat: jezelf zijn, stralen op het podium en anderen gelukkig maken.

Dit seizoen speelt de volwassengroep de musical Fabulous, die volledig in het teken staat van inclusiviteit, vernieuwing, creativiteit en compassie. Hoofdrolspeler James had een droom. Een GROTE droom; hij wilde met zijn show het publiek verrassen, verbazen, in vervoering brengen én gelukkig maken. Iedereen was welkom, op het podium en in het publiek; een waargebeurd verhaal dat ook nu, anno 2022, blijft inspireren. Deze man wist met zijn onuitputtelijke optimisme iets groots neer te zetten, maar daar blijft het niet bij…

“Unieke spelers die samen plezier en magie op het podium laten zien”
De 25 enthousiaste amateurs worden in hun spel, zang en dans naar een hoger niveau gecoacht door twee bevlogen vrouwen met veel ervaring in de musicalwereld: Susannah Iseger (regie) en Viviënne van Benthem (zang). De positieve sfeer in de groep en de openheid zorgen voor veiligheid om te leren. Hierdoor krijgt iedereen de kans om te groeien op creatief én persoonlijk vlak.

Susannah: “Karakter maakt mij ongelooflijk trots. Kwaliteit, vriendschap, durf, enthousiasme en een constant voelbare wil om te leren en groeien. Ik kijk altijd uit naar de repetities met deze groep!”

Viviënne: “Wat een heerlijkheid om met zo’n gepassioneerde, gemotiveerde, creatieve, fijne groep mensen te mogen samenwerken. Een cadeautje, elke repetitie weer opnieuw!”

Corina: “Dit jaar mag ik de hoofdrol vertolken: James Bailey, oprichter van Baileys Rariteitenkabinet. Van zang en dans tot acteren als man, kostuumwissels en meer; ik leer elke dinsdag en tijdens de repetitiedagen weer iets bij. Onze musicalfamilie biedt een veilige plek voor deze hyperactieve creatieveling, waardoor ik kan groeien in mijn rol. We zijn een groep unieke spelers die samen plezier en magie op het podium laten zien. Is het al tijd om het podium op te gaan?”