over ons
sluiten
0321 388 777

Koffie met GeBACH #10

theater

Binnenkort is het dan zover; dan is de laatste editie van Koffie met GeBach van dit theaterseizoen. Zondag 16 juni om 14.00 uur treden zangeres/ presentatrice Willy Nap en pianist/ componist Bam Commijs weer op in het Grand Café van concert gebouw De Meerpaal!

Bam en Willy zijn misschien wel de meest veelzijdige musici van Nederland. Deze middag laten zij weer een programma horen met prachtige songs uit films, musicals en opera’s.  Ook worden er weer jazz- en kleinkunst liederen ten gehore gebracht.  Je kunt rekenen op o.a.  Think of me, uit The Phantom of the Opera,  Someone like you, uit Yekyll and Hyde,  Vittoria mio core,  Avond van Boudewijn de Groot en andere heerlijke songs. Je kunt zelf ook minstens drie keer uit volle borst meezingen!

Willy Nap studeerde aan het conservatorium van Utrecht en heeft verschillende solorollen vertolkt bij TV programma’s en in het muziek theater. Misschien kent u haar nog van het Televisieprogramma “De Disneyclub”,  “Het Zevende Venster” en “Klokhuis”, waarin zij in de jaren negentig, zong en presenteerde.

Bam Commijs heeft ook jarenlange ervaring op internationaal niveau in het muziek theater. Hij begeleidde cabaretière Jacquelien de Savornin Lohman en won in 2022 de hoofdprijs op het COC-songfestival.

Mis dit concert niet! Bestel je kaarten hier of aan de bar wanneer je spontaan langskomt

 

Tot 16 juni!

Heerlijk luisteren (en meezingen)

www.willynap.nl

datum van publicatie: 31 mei 2024