over ons
sluiten
0321 388 777

do 18 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Yentl & De Boer

Magie

Cabaret Grote Zaal

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het magie.

“Yentl & De Boer: één voet in de realiteit, de andere in een magische wereld.”

Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerttournee ‘Yentl en De Boer in Concert’, de opmaat naar dit tweede cabaretprogramma. ‘Magie’ is de volgende stap in de grote Yentl en De Boer saga: Nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.