over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 20 nov - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Tineke Schouten

Dubbel - try out

Cabaret / Entertainment / Show Grote Zaal €28,00

Al vierentwintig shows toonde Tineke Schouten allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor de 25ste jubileumshow ‘Dubbel’ kan ze niet wachten om het publiek weer te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Uiteraard, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi. Het is perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien.

Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke Schouten is dit gegeven al veertig jaar een grote bron van inspiratie.

Natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. En beloofd: ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij. Beppie, van buiten en van binnen een brok tragiek. Beppie neemt nog een dubbele wodka, lacht te luidruchtig en ligt ongegeneerd dubbel, dubbel met een dubbele L.

Het leven moet van tijd tot tijd wel gevierd worden. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn?

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →