over ons
sluiten
0321 388 777
'Thomas Acda overdondert solo met meesterlijke vertellingen en spetterende liedjes ' De Volkskrant ****
tickets

wo 30 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Thomas Acda – reprise

Motel

Cabaret Grote Zaal €27,50

Wegens succes speelt Thomas Acda een reprise van de met sterren overladen voorstelling Motel. Sinds het stoppen van ‘Acda en de Munnik’ broeit bij Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken, maar steeds kwamen er andere interessante dingen voorbij. Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff en percussioniste Laura Trompetter. Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Extra leuk: na afloop van de voorstelling komt Thomas naar de foyer en kan je hem persoonlijk begroeten. Speciaal voor onze Meerpaalpashouders die deze voorstelling bezoeken, hebben we een te gekke winactie. Je kunt namelijk een 1:1 MEET & GREET winnen met Thomas. Inclusief gesigneerde CD. Wat moet je hiervoor doen? Check hier.

Kom ook dineren in ons Grand Café! | à la carte menu

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen.  Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer het theatermenu eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?