over ons
sluiten
0321 388 777
'Voortdurend spannend en onvoorspelbaar' De Volkskrant
tickets

do 24 sep - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Pieter Verelst

Amai (reprise)

Cabaret Grote Zaal €17,50

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt Pieter Verelst (winnaar Cameretten 2016) Dronten tegemoet.

Amai is een speurtocht naar liefde, geborgenheid en troost en zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Pieter zegt erover: “”Kom maar mee in mijn hoofd, ik neem u mee naar mijn diepe krochten vol wonderlijke spinsels en geef u de oplossing voor al uw problemen. Want amai, het is toch allemaal wat”.

De Belgische pers is het er al lang over eens: Pieter Verelst is het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren voortbracht. Net als voor zijn debuutprogramma ‘Mijn broer en ik’ scoorde Verelst met Amai louter vijf sterren recensies. De Standaard noemt Verelst een ‘briljante cabaretier’ en Het Nieuwsblad meende dat ‘niemand het publiek afgelopen seizoen zo in de ban wist te krijgen’.

Uit de pers:

  • “Briljante cabaretier” (De Standaard ★★★★★)
  • “Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen” (Het Nieuwsblad ★★★★★)
  • “Meesterlijke voorstelling” (Theaterparadijs ★★★★★)
  • “Voortdurend spannend en onvoorspelbaar” (de Volkskrant ★★★)

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl. NIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

De ticketprijs is inclusief consumptie. Je ontvangt deze bij de gezellige nazit.

Bekijk ook de trailer van zijn met 5 sterren bekroonde debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’.