over ons
sluiten
0321 388 777
'Keer op keer lukt het haar om je op een nieuwe, onverwachte manier naar grote en kleine zaken te laten kijken.' Joris Henquet, De Volkskrant (****)
tickets

vr 31 mrt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Paulien Cornelisse - try out

Cabaret Kleine Zaal €16,00

Het is weer tijd voor Paulien Cornelisse om een nieuwe voorstelling te maken. Haar vierde alweer. Het maakproces is in volle gang en uiteindelijk wordt het zeer waarschijnlijk weer een bijzonder grappige conference vol met verfrissende gedachtekronkels en intermenselijke observaties. Haar volstrekt originele humor (zegt de Volkskrant) en haar grootste kwaliteit, namelijk het combineren van humor en vertedering (volgens Het Parool), zorgen bij ons al voor de nodige voorpret voor deze ‘sneak preview’.

U bent er als eerste bij. U ziet het in de piepste, prilste, jongste vorm. Nog niet perfect, al wel heel erg leuk.

De pers over haar vorige voorstelling Maar Ondertussen:

  • Trouw (****): “Cornelisse heeft een heerlijk oorspronkelijke blik op de dingen.”
  • De Theaterkrant (****): “Dat is de verrassing van deze voorstelling: Cornelisses binnenkant blijkt materiaal voor net zulke geestige conferences als de wereld die ze buiten waarneemt.”

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?