over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 15 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Dominic Seldis – Music, Maestro!

An evening with Dominic Seldis and his Orchestra (try-out)

Entertainment / Klassiek / Muziek Grote Zaal €35,00

Deze voorstelling zou oorspronkelijk op zaterdag 21 januari 2023 spelen, maar is vanwege productionele redenen binnen het gezelschap verplaatst. Tickethouders zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Na het daverende succes van vorig seizoen komt Dominic Seldis weer terug naar de theaters met zijn show ‘Music, Maestro!’ Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic – Nederlands favoriete Engelsman – geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En wie weet bent u de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn.

Music, Maestro! is een uniek muzikaal avontuur. Een combinatie van populaire muziek gespeeld door geweldige (klassieke) muzikanten, Britse humor en prachtige projectie.

Music, Maestro! zit vol met persoonlijke verhalen, prachtige muziek, humor en dat allemaal terwijl ik omringd ben door muzikanten van wereldklasse. Het decor, licht en projectie maakt het een show zoals u nog nooit heeft gezien. Ik verheug me er enorm op!”, aldus Dominic Seldis

(Engelstalig programma)

Recensiequotes

  • ‘An evening with Dominic Seldis is een avond om nooit te vergeten!’ – (I Love Theater)
  • ‘Dominic Seldis is een charmeur, die met gemak een brug slaat tussen kunsten met een grote en een kleine k’ (de Volkskrant)
  • ‘Dit was een van de mooiste theateravonden die ik ooit heb meegemaakt.’ (publieksreactie)

Dominic Seldis
Dominic is sinds 2008 1e solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest. Daarnaast is hij een geliefd kamermusicus en actief als solist (bij het KCO, London Symphony Orchestra,  Philharmonia Orchestra, BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest). Dominic is docent aan de Royal Academy of Music in Londen. Hij gaf masterclasses in onder meer  New York, Helsinki, Beijing, Florida, Sydney en Zürich. Ook is hij corporate key-note speaker, voice-over acteur, arrangeur en muzikaal leider.

Naast zijn werkzaamheden als ‘klassiek musicus’, heeft Dominic ook een passie voor pop, jazz en lichte muziek. Hij is te horen in vele film- en tv-soundtracks (Harry Potter, James Bond, The English Patient, Dr. Who.) en trad op met verschillende popmusici (Tina Turner, Rod Stewart, Seal, Spice Girls, Tom Jones, Shirley Bassey, Wouter Hamel, Giovanca). Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid en dirigent.

Koop kaarten →

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig