over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 27 jun - 20.00 uur

< alle voorstellingen

#ONOFFLINE

Dans / Jeugd / Muziek / Toneel Kleine Zaal €8,50

GEZIEN DE CORONA MAATREGELEN IS DEZE VOORSTELLING HELAAS AFGELAST. WIJ INFORMEREN BEZOEKERS Z.S.M. OF DEZE VOORSTELLING VERPLAATST WORDT. Een vriendelijk verzoek: Bewaar je ticket, geniet later.  

#On, off, on, #off… online
Heb ik iets gemist?!

De digitale wereld, we maken er allemaal onderdeel van uit. We zappen, swipen en scrollen er op los, alsof ons leven er van afhangt…
Niet dan?!

Een hedendaagse danstheatervoorstelling #ONOFFLINE uitgevoerd door de dansleerlingen van DansLab De Meerpaal met live muzikale begeleiding. Zij nemen het publiek mee in hun digitale belevingswereld, een wereld waar een dunne #line bestaat tussen vriendschap, identiteit en werkelijkheid.
Getalenteerde leerling van 13 tot en met 21 jaar van Dansschool De Meerpaal hebben in samenwerking met Amarinske Brands (docent DansLab) het concept en de choreografieën gecreëerd. Dat alles heeft geleid tot een dynamische en persoonlijke voorstelling.

Dansleerlingen: Carlijn Kok, Emma van ’t Hof, Hasse Taekema, Heleen van der Klaauw, Kirsten de Boer, Liselotte Janssens, Marente van Wijk, Mila Stam, Elsbeth de Boer
Muziekbegeleiding: Emmy Petri en Denise Gyulas
Voorstelling: Zaterdag 21 maart | 20.00 uur | € 8,50 (excl. consumptie)