over ons
sluiten
0321 388 777

Bewaar je ticket, geniet later

theater

We leven in een onwerkelijke tijd. De corona crisis raakt ons allemaal. Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan u als bezoekers om uw tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Passend aanbod
Net als alle theaters en podia in Nederland komt De Meerpaal zoveel mogelijk met passende oplossingen voor onze bezoekers en waar mogelijk met nieuwe data voor de evenementen die nu geen doorgang kunnen vinden. Uw oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig. Is zo’n verplaatsing niet mogelijk, wordt het evenement definitief afgelast of bent u als houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt u een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Hierdoor kunt u alsnog genieten van een vervangende voorstelling.

Over de praktische afhandeling zullen wij u op een later moment informeren. U hoeft nu niets te doen. Wij vragen om uw geduld en begrip in deze. Bewaar dus uw tickets en blijf van cultuur genieten.  Zo helpt u de culturele branche en dus ook De Meerpaal overeind te blijven.

Geniet later
Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat houders van tickets hun bezoek aan hun favoriete podium of event uitstellen. Daardoor kan de culturele sector de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opvangen en kunt u weer genieten van de mooiste voorstellingen zodra de theaters hun deuren weer mogen openen.

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ is te vinden op www.bewaarjeticket.nl

datum van publicatie: 9 april 2020