over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 2 okt - 15.30 uur

< alle voorstellingen

nijntje de musical

naar de verhalen van Dick Bruna (try-out)

Familie / Jeugd / Musical / Show Grote Zaal €16,50

Hoera: nijntje de musical komt naar het theater! Met nijntje wordt de eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen!

Neem je nijntje-knuffel mee en zing én dans mee met de liedjes. Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De jonge regisseur Naomi van der Linden zorgt voor een frisse, creatieve voorstelling.

Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt in Nijntje de musical.

Lekker smikkelen: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is na afloop van deze voorstelling geopend en we verrassen je met… poffertjes! Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je poffertjesplek meteen mee! Lekker voor de kids én hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. ‘Het poffertjesmenu’ kost €10,- voor kinderen en €15,- voor volwassenen, meer informatie lees je hier.

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we bezoekers vanaf 13 jaar om hun ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs exclusief consumptie
– Meer corona-info →