over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 11 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Motel Westcoast – One of These Nights

Best of Eagles & Westcoast

Muziek Grote Zaal 1e Rang €29,50

Bijna 200.000 bezoekers zagen inmiddels deze muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel ‘olympisch niveau’, waarvan muziekblad OOR schreef: ‘zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast’. Voor het eerst wijdt Motel Westcoast een gehele set aan de legendarische Eagles; één van ’s werelds best verkopende bands, met meer dan 200 miljoen verkochte platen.

Na de pauze volgt The Best of the Westcoast met o.a. songs van legendarische groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell.

Een keer per twee jaar brengt Motel Westcoast een nieuwe show in het theater, nu al voor het 8e seizoen. De aanstekelijke muziek zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbijtrekken, anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes. Maar voor iedereen geldt: het is genieten. Nu alweer bijna 15 jaar en dat had niemand van het gezelschap in 2007 durven dromen. De eerste editie werd afgesloten in de Heineken Music Hall met een live-uitzending op Radio 2, waar meer dan 1,1 miljoen mensen naar luisterden.

Met o.a. Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Brenda Bee, samen met hun vijfkoppige band met o.a. Hubert Heeringa én als special guest: Dilana Smith.

Al vanaf 2007 gaat de groep om het jaar op tournee. Ze brengen het beste van de Amerikaanse meerstemmige Westcoast muziek, de groep behoort dan ook tot de parels van concertshows in de Nederlandse theaters. 

Livemuziek in de foyer: bij de inloop is er livemuziek van singer-songwriter Esmee!

📅 Te zien bij deze theaters in de regio:
11 maart – De Meerpaal (Dronten)
30 maart – HOFtheater (Raalte)
1 april – de Tamboer (Hoogeveen)
28 april – Stadsgehoorzaal (Kampen)
29 april – De Meenthe (Steenwijk)
3 juni – Voorveghter (Hardenberg)

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)

 


Sfeerimpressie van de vorige show