over ons
sluiten
0321 388 777

Livemuziek in de foyer

theater

Om je theaterbezoek nóg leuker te maken, is er dit seizoen regelmatig livemuziek in de foyer. Bij de inloop en de gezellige nazit. Vanaf zo’n 45 minuten voor aanvang van de voorstelling start de inloop en de muziek. Kom dus op tijd, zodat je avondje uit in De Meerpaal al vroeg kan beginnen. Bij een aantal voorstellingen is er ook livemuziek na afloop. Blijf dus gezellig nog even ‘hangen’ om na en bij te praten én van lekkere muziek te genieten.

datum voorstelling muziek in de foyer
vrijdag 17 februari Omdenken Flash Light
zaterdag 4 maart Abba the Music Esmee
zaterdag 11 maart Motel Westcoast Esmee
woensdag 15 maart The Francis and Dominic Show Roll ‘m Easy
vrijdag 17 maart The Simon & Garfunkel Story Flash Light
vrijdag 24 maart Daniël Arends Continued
donderdag 30 maart Candy Dulfer Flash Light
vrijdag 31 maart Maarten van Rossem Roll ‘m Easy
vrijdag 28 april Waylon Continued
donderdag 11 mei Ellen ten Damme Flash Light
zaterdag 24 juni Herman van Veen Esmee
zondag 25 juni Herman van Veen Flash Light

 

Flashback – Flashlight (coverband pop & rock)

Flashback begon als popschoolband van de Meerpaal, timmert al een tijdje aan de weg en heeft na wat wisselingen in de bezetting inmiddels een flink een aantal optredens achter de rug. Ze speelden tijdens het Suydersee terras event en verleenden medewerking aan de ‘Meerpaal Dichtbij Live’ opnames. Voor deze gelegenheid spelen ze in aangepaste bezetting een akoestisch repertoire onder de naam Flashlight.

Roll ‘m Easy (easy listening & soft pop)

De vier bandleden spelen relaxte sfeermuziek. Ze verzorgden eerder optredens op Ontmoetingspark Buiten!, als randprogrammering bij diverse theatervoorstellingen en traden op tijdens het Sydersee festival, het Redlight festival.

Innocent Bystanders (covers, top 2000, jaren 70 rock)

Een coverband uit Dronten met een verrassend maar herkenbaar repertoire. De bandleden zijn goed op de hoogte van de popgeschiedenis. Ze wonnen de Meerpaal top 2000 Quiz en speelden eerder op Festival Suydersee, De Meerpaaldagen, Koningsdag Dronten, Gluren bij de Buren Amersfoort etc. Ook openen ze regelmatig de Meerpaal Jamsessies.

Esmee van Veenen (singer-songwriter)

Esmee uit Dronten begon haar carrière als cursist van de Meerpaal popschool. Als zodanig speelde ze tijdens de intocht van avondvierdaagse en Koningsdag. Na haar succesvolle deelname aan de beste Singer Songwriter van Dronten schrijft ze haar eigen nummers, treedt daarmee op en begeleidt zichzelf op gitaar. ‘Ik vind het altijd een groot compliment als mensen naar mij toe komen en zeggen dat ik ze heb kunnen raken met mijn nummers, dat is waar ik het voor doe’.

Continued  (coverband, soul, funk, rock)

Laat je verrassen door de coverband Continued met bekende en minder bekende ‘All time classics’! Met vele klassiekers maar ook moderne nummers zorgen ze op een enthousiaste en gezellige manier voor goede en leuke muziek en dat kun je écht horen…

datum van publicatie: 13 februari 2023