over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 8 mei - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Laat Los en LEEF 2.0!

Joke Straathof: De Angstexpert

Theatercollege Grote Zaal €19,50

“LEEF! Leer om alle blokkades los te laten die je tegenhouden om voluit te leven en zet nieuwe stappen. Het is echt instant mogelijk!” Deze indrukwekkende uitspraken van Joke Straathof, de Angstexpert, vormen de essentie van haar theatershow. Na het succes van haar eerste twee shows, keert ze met hernieuwde passie en inspiratie terug in het theater met ‘Laat Los en LEEF 2.0!’

Joke nodigt je uit om je beperkingen te overstijgen. In haar vorige shows hebben mensen tijdens de voorstelling daadwerkelijk ervaren hoe ze spanning en angst konden loslaten. Door elementen uit die shows te mixen met nieuwe ontroerende en wonderbaarlijke ervaringen van mensen uit de praktijk word je meegenomen in de wereld van ongekende mogelijkheden.

Met haar enthousiasme staat ze garant voor een inspirerende en boeiende avond. “Wát een passie, stralend, helder, leerzaam, rakend, herkenbare voorbeelden en hartverwarmend”, zijn enkele van de vele reacties die Joke na haar vorige show heeft mogen ontvangen.

Haar missie is om een wereld te creëren die vrij is van angst, waar mensen de kracht in zichzelf herontdekken. Met ‘Laat Los en LEEF 2.0!’ brengt ze deze boodschap opnieuw krachtig over.

Wil je ook leren hoe je negatieve aspecten in je leven eenvoudigweg kunt loslaten? Kom dan naar de show en laat je meevoeren door de positieve energie, de prachtige verhalen en de praktische handvatten die Joke Straathof je gaat aanreiken!