over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 11 feb - 14.00 uur

< alle voorstellingen

Koffie met GeBACH #6

Trio Spiritoso (blokfluiten en orgel/spinet)

Klassiek Grand Café 1e Rang €15,00
Bestel hier het combinatie-abonnement →

 

In de serie Koffie met GeBACH beleef je de magie van een intiem klassiek concert, live in ons restaurant met topmusici. Maandelijks op de woensdagochtend óf zondagmiddag, maar altijd in gezellige huiskamersfeer genieten van prachtige muziek met een kopje koffie en lekkernijen.

Artiest van de dag: Jacqueline Dubach (blokfluit)

Trio Spiritoso bestaat uit Hetteke Wapenaar & Jacqueline Dubach (blokfluiten) en Peter Visscher (orgel). Het trio heeft zijn oorsprong in Lelystad waar Hetteke en Peter samen musiceerden in de Ontmoetingskerk, en waar Jacqueline blokfluitles geeft aan de Kubus. Voor een gelegenheidsconcert in het Groningse Tolbert werden de krachten gebundeld, en die samenwerking beviel zo goed dat de drie musici doorgingen als Trio Spiritoso.

Lees hier meer over het programma van deze editie.

Voor de liefhebbers hebben wij een speciaal abonnement samengesteld. In deze serie bezoek je twee voorstellingen en krijg je er één cadeau. Zo betaal je voor drie voorstellingen de prijs van twee; in totaal 30,00 euro.
Een half uur voor aanvang van het concert kun je al terecht in het Grand Café. De concerten duren gemiddeld een uur en de prijs is inclusief een kopje koffie.