over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 21 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The John Lennon Songbook

Concert / Muziek Grote Zaal €13,75
LET OP!

Speciaal voor deze voorstelling hebben we een actie! 2 kaarten halen = 1 kaart betalen.

Deze actie gaat alleen per twee kaarten of een veelvoud daarvan.

Dat betekent omgerekend €13,75 per kaartje… wees er snel bij!

 

Veertig jaar geleden kwam John Lennon op onfortuinlijke wijze én veel te vroeg aan zijn einde. ‘The John Lennon Songbook’ is een memorabel en heerlijk muzikaal terugblik op het leven van en een bijzonder eerbetoon aan deze geweldige artiest, die medeverantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Aan de hand van diverse hits wordt het publiek door het leven van John Lennon geleid. Beginnend tijdens de jaren van The Beatles met bijna alle beroemde songs die Lennon schreef voor deze legendarische groep. ‘Twist and Shout’, ‘From Me To You’, ‘In My Life’, ‘I Am The Walrus’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’.

De reis volgt de breuk met The Beatles wat leidde tot de solocarrière van John. Met ook hier weer een grote lading aan wereldhits: ‘Jealous Guy’, ‘Give Me So True’, ‘Stand By Me’, ‘Woman’, ‘Mother’ en natuurlijk… ‘IMAGINE’!

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →