over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 30 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Jacob Spoelstra

Oudejaarjsconference 2021

Cabaret Grote Zaal €12,50

Op veler verzoek komt Jacob Spoelstra in 2021 terug met zijn nieuwe Oudejaarsconference!

Jacob Spoelstra verraste in 2019 met zijn eerste Oudejaarsconference (Kezellig!). Hij kreeg volle zalen (ook in Dronten) en enthousiaste reacties op zijn scherpe kijk en droge grappen over het afgelopen jaar. Niet zo verwonderlijk want hij werkte als schrijver al jaren mee aan oudejaarsconferences van andere cabaretiers.

Met zijn Friese roots heeft Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Prins Harry of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt. Een nuchtere kijk op het jaar was nog nooit zo grappig. En of het nu mag of niet, Jacob Spoelstra gaat in zijn Oudejaars voor vuurwerk zorgen. En anders worden het oliebollen.

Biografie

Jacob Spoelstra treedt op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters en zelfs de EO Jongerendag (jawel!). Zoals hij zelf zegt, de enige Christelijke stand-up comedian van Nederland. Daarnaast is hij één van de vaste speler van het Comedy Café. Ook speelde hij mee met de Grote Improvisatieshow (De Lama’s) en had hij zijn eigen special op Comedy Central

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 90 minuten (zonder pauze).