over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 30 dec - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Jacob Spoelstra

Het ergste moet nog komen - Oudejaarjsconference 2021 GEANNULEERD

Cabaret Grote Zaal €12,50

Deze voorstelling is afgelast vanwege de strengere coronamaatregelen. We onderzoeken momenteel alternatieven. Met boekers van kaarten wordt binnenkort contact opgenomen.

Op veler verzoek komt Jacob Spoelstra in 2021 terug met zijn nieuwe Oudejaarsconference!

Toen Jacob 50 werd kreeg hij een t-shirt van zijn broers met daarop het opschrift ‘Het ergste moet nog komen’. Nog geen maand later brak de corona-crisis uit, verloor Jacob zijn baan en waaide de schutting om. Een jaar later lijkt alles beter te gaan: Jacob heeft weer een baan, de maatregelen versoepelen en de schutting staat weer. Het ergste is achter de rug. Of toch niet?

In zijn tweede oudejaarsconference zoekt Jacob naar de lichtpuntjes van het afgelopen jaar. Nog één keer heel hard lachen om die dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Mark Rutte heeft er geen actieve herinnering aan, maar Spoelstra rakelt ze met alle plezier op.

Twee jaar geleden verraste Jacob Spoelstra De Meerpaal met z’n eerste Oudejaarsconference ‘Kezellig’. De grappige en nuchtere kijk op het jaar werd beloond met volle zaal en goede kritieken. Dat beloofd veel goeds voor zijn tweede ‘oudejaars’ in Dronten!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs exclusief consumptie
– Meer corona-info →