over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 22 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Henk Poort en de Helden

Dé verrassing van Tv-programma Beste Zangers

Klassiek / Muziek Grote Zaal €23,50

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

De deelname van operazanger Henk Poort aan het immens populaire tv-programma Beste Zangers is je waarschijnlijk niet ontgaan. Zijn versies van ‘The Phantom of the Opera’ met Floor Jansen en ‘Sound of Silence’ stonden op nummer 1 in iTunes, zijn op YouTube vele miljoenen keren bekeken en oogstten wereldwijd lof. Henk Poort en de Helden komen naar De Meerpaal en zullen de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire klinken.

Bij Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk Poort werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven.

Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Geplaceerd (vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →