over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 1 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Henk Poort en de Helden

Dé verrassing van Tv-programma Beste Zangers

Klassiek / Muziek Grote Zaal €23,50

De deelname van operazanger Henk Poort aan het immens populaire tv-programma Beste Zangers is je waarschijnlijk niet ontgaan. Zijn versies van ‘The Phantom of the Opera’ met Floor Jansen en ‘Sound of Silence’ stonden op nummer 1 in iTunes, zijn op YouTube vele miljoenen keren bekeken en oogstten wereldwijd lof. Zaterdag 1 mei komt Henk Poort naar De Meerpaal en zullen de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire klinken.

Bij Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk Poort werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven.

Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

Een lekker begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Kom vooraf een lekker hapje eten en maak zo je theaterbeleving nog leuker! In het nieuwe theaterseizoen serveren we voorlopig alleen platé gerechten (hoofdgerechten). We serveren regelmatig nieuwe gerechten, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nlNIEUW: je kunt nu ook een tafel reserveren voor een gezellige nazit.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

De ticketprijs is inclusief een consumptie.