over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 14 okt - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Prentenboekjesfestival (kinderboekenweek)

Familie / Jeugd Kleine Zaal €12,50

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival!
Een heerlijke middag met voorstellingen en superleuke activiteiten. Meteen bij binnenkomst vanaf 13.00 uur kom je in de theatrale boerderij. Van boerin Marianne leren de kinderen al zingend en spelend van alles over de natuur. Bezoek daarna de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas (4+) en Gonnie en Gijsje (2+). Natuurlijk inclusief een glaasje limonade.

📚 Dit heerlijke festival voor peuters en kleuters en alle papa’s en mama’s is het slotstuk van de Kinderboekenweek. We organiseren dit in samenwerking met de Bibliotheek FlevoMeer. Ook daar valt op deze dag van alles te beleven! Een knapzakspeurtocht en voorleesmomenten. De BieBus staat op het Binnenplein, mét Bibi Boek.

🍴 Van 13.15 tot 14.00 uur geeft Sjef Torrie met een workshop Gezonde Snoep voor de kleintjes (té leuk!). Meer weten? Click hier.

🍴 Vanaf 13.30 uur is er de hele middag een kraam met super lekkere poffertjes!

Ga je liever om 16:00 uur naar Gonnie en Gijsje? Klik dan op de button hieronder.

Bestel kaarten voor 16:00 uur →

 

Sjef Torrie geeft een workshop Gezonde Snoep. Van 13.15 tot 14.00 uur.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie