over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 6 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Fabian Franciscus

Kleine Wereld

Cabaret Grote Zaal €19,00

Na een uitverkochte theaterzaal in 2019 tijdens zijn voorstelling ‘Vlafeest’, keert Fabian Franciscus in 2021 terug naar De Meerpaal met zijn gloednieuwe voorstelling ‘Kleine Wereld’!

Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, noem het wel ‘coaching’, want dat klinkt zo lekker sportief. En dan helpt het stiekem ook nog eens! Of althans; op bepaalde vlakken. Op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.

Toch was het voor Fabian vroeger soms wel fijn, om lekker alleen in zijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Maar vaak ook best benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar!

Het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch. En soms ook heel behulpzaam.

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad zit ‘Kleine Wereld’ vol met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog. Nog nooit een ‘coach’ gehad? Geen zorgen; Fabian weet voor iedereen een reden te verzinnen om er toch een te nemen!

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →