over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 18 sep - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Dolfje Weerwolfje

Entertainment / Familie / Jeugd / Show Grote Zaal €19,50

De geweldige familiemusical Dolfje Weerwolfje keert weer terug in de theaters! Kijk, geniet en zing mee met deze heerlijke musical voor het hele gezin!

Dolfje is een heel gewoon jongetje. Eigenlijk valt hij geeneens zo op in de klas. Hij wordt daar zelfs gepest door een aantal jongens. Gelukkig woont hij bij het lieve gezin van zijn beste vriendje Timmie.

Op een dag tijdens volle maan gebeurt er iets bijzonders met Dolfje. In het maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Dolfje moet leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop. Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap opduikt? Je ziet het in de familiemusical Dolfje Weerwolfje!

Dolfje Weerwolfje is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon en bevat aanstekelijke liedjes van de getalenteerde en gerenomeerde tekstschrijver Allard Blom.

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →