over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 25 feb - 13.30 uur

< alle voorstellingen

Disney Winnie de Poeh

Het nieuwe musicalavontuur

Familie / Jeugd / Musical Grote Zaal €29,50

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney. Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, Teigetje ook!

🍴Smulmenu!
Reserveer ons Smulmenu en geniet voor de voorstelling van overheerlijke poffertjes. Het Smulmenu reserveer je wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt. Tot snel!

Ga je liever om 16:00 uur op naar Disney Winnie de Poeh? Klik dan op de button hieronder.

Bestel kaarten voor 16:00 uur →

 

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie