over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

di 22 feb - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Diana & Zonen

Een koninklijke musical

Musical Grote zaal €56,00

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

Actie: Bij elke order geven we tijdelijk een limited Edition Diana Kroon weg. Deze kun je op vertoon van je (digitale) tickets afhalen aan de balie van ons Serviceplein. De actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater. Meer informatie www.dianaenzonen.nl

De enorme productie ‘Diana & Zonen’ speelt slechts drie dagen in De Meerpaal.
Voorstelling 1: di. 22 feb. 2022.
Voorstelling 2: wo. 23 feb. 2022.
Voorstelling 3: do. 24 feb. 2022.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Geplaceerd (vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →

 

Waarschuwing: In Diana & Zonen wordt gebruikt gemaakt van stroboscopen, die lichtflitsgevoelige epilepsie kunnen uitlokken.