over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

di 19 okt - 15.00 uur

< alle voorstellingen

De Waanzinnige Boomhut (7+)

De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

Familie / Jeugd Grote Zaal €19,00

Dé familievoorstelling voor in de herfstvakantie, naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En die uitvinden zijn meer dan nuttig! Want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen: Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een honderd jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Meneer Monster komt terug. Maar écht; het is volkomen geschift en dat mag je niet missen!

“In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” **** (Theaterkrant, Henri Drost)

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we bezoekers vanaf 13 jaar om hun ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →