over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 4 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Annick Boer

Dat is goed gelukt!

Cabaret Kleine Zaal €20,00

Annick Boer legt in haar cabaretvoorstelling ‘Dat is goed gelukt!’ op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot. Maar… ze vertelt ook over het vermogen om lief te hebben. En dat lukt haar goed!

Annick (bekend van o.a. Kanniewaarzijn en De TV Kantine) laat met haar diverse kwaliteiten zien dat ze een krachtige theaterpersoonlijkheid. Ze zingt de mooiste kleinkunstliedjes met haar prachtige stem, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot. ‘Dat is goed gelukt’ staat garant voor een heerlijke avond in de Kleine Zaal van De Meerpaal. Een absolute aanrader!

“Haar kleinkunstsolo geeft ze indrukwekkend vorm” (Algemeen Dagblad)

“Een stem als Jasperina de Jong en zo geestig als Brigitte Kaandorp” (reactie theaterbezoeker)

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →