over ons
sluiten
0321 388 777
'Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.' Trouw ****
tickets

do 17 okt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Alex Ploeg – reprise

Ultimatum

Cabaret Kleine Zaal €18,50

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre.

Alex Ploeg genomineerd voor de Neerlands Hoop
De jury ziet Alex als een bekende verschijning in de stand-up wereld. Een volleerd comedian, die de zaal moeiteloos aan het lachen krijgt. Een innemende verteller met het acteertalent om de hachelijke situaties waarin hij terechtkomt zeer treffend uit te beelden. Hij is de ultieme antiheld, een dertiger die zich het liefst nog verschuilt achter zijn belofte. Hoe langer de inlossing uitblijft, hoe groter echter het ongemak, vind de jury. Alex laat dat ongemak gedoseerd doorschemeren, maar trakteert ons toch vooral op hilarische zelfspot.

Kom ook dineren in ons Grand Café!
Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Op donderdag 17 oktober brengen we als special ons restaurant helemaal in Franse sferen, met een door onze chef-kok samengesteld driegangen Frans Theatermenu (€ 29,50). Reserveer snel een tafeltje via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?