over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Première Night: No Time To Die

Actie, Avontuur Bioscoopzaal 163 min Cary Joji Fukunaga Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Naomie Harris, Ralph Fiennes e.a.

In de nacht van woensdag 29 november op donderdag 30 november om 00:07 uur organiseert De Meerpaal de Première Night van de nieuwe James Bond-film: No Time To Die!

Geniet van een heerlijke snack en drankje in de stijl van 007 en zie als eerste het nieuwe avontuur van agent 007 in de bioscoop. Tickets voor de premièrevoorstelling gaan, met een kleine corona-slag om de arm, op maandag 20 september in de verkoop.

In No Time to Die keert Daniel Craig voor de laatste keer terug als 007. In de 25e James Bond-film heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ 1,5 meter afstand gewaarborgd
✔ Pin only in ons gebouw
➤ Meer info