over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Free Guy

komedie, avontuur 114 min Shawn Levy Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar e.a.
  • vanaf 12 jaar
  • geweld
  • grof taalgebruik

In Free Guy, de nieuwe epische avonturen-komedie film van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame.

Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden… een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden… voor het te laat is.

In de film spelen onder andere Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi. Free Guy is geregisseerd door Shawn Levy.

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ 1,5 meter afstand gewaarborgd
✔ Pin only in ons gebouw
➤ Meer info

Over de bioscoop van De Meerpaal:
Onze onafhankelijke Drontense bioscoop heeft twee zalen: een bioscoopzaal met plek voor 100 man en een kleine zaal met een capaciteit van 153 zitplaatsen. Ons gebouw is gemakkelijk te bereiken en heeft dichtbij gratis parkeerplekken. Daarnaast bieden we voordelig bioscoopkaartjes aan, met o.a. korting voor kinderen en studenten. Verder hebben we een divers aanbod aan snacks en drinken, zodat jij optimaal kunt genieten van de film. Kortom: een gezellig dagje uit in De Meerpaal met vrienden en/of familie!