over ons
sluiten
0321 388 777
'Maak van elk project een eigen wereld.' Linda Dekker

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Jongerenatelier

Een mix van beeldende activiteiten.

Wil jij verder met jouw creativiteit? In het Jongerenatelier van De Meerpaal werk je met materialen als acrylverf, houtskool, schildersdoek, klei, steen en nog veel meer. Kom tekenen, schilderen, etsen, collages lijmen en laat je inspireren door wat kunstenaars maken. Wij bieden jou die creatieve ruimte.

In de lessen bieden we jou een mix van beeldende activiteiten. Je bent afwisselend met korte en langere opdrachten bezig en krijgt de ruimte om onder begeleiding je eigen ideeën uit te werken. Je leert realistisch tekenen en schilderen en gebruikt je fantasie om je eigen kunstwerken te maken. En misschien ontdek je wel jouw talent voor een kunstvakopleiding!

€ 85,00 (10 lessen), € 255,00 (30 lessen)Beginner, Gevorderd, Kennismaken20 september / 6 december / 7 maart (instroom mogelijk)
JongerenDronten10 of 30Dinsdag: 18.45 - 20.15 uur

In de lessen bieden we jou een mix van beeldende activiteiten. Je bent afwisselend met korte en langere opdrachten rond een onderwerp of thema bezig. Je werkt met verbeelding en fantasie en ontdekt mogelijk je talent voor een vak(opleiding).

De cursus start bij minimaal 8 deelnemers. Voor cursisten van 12 t/m 18 jaar.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl