over ons
sluiten
0321 388 777
'Iedereen kan foto's maken, maar niet iedereen kan fotograferen!' Fred van Welie
< alle cursussen

Fotografie

16+

Niet de camera is belangrijk, degene achter de camera wel…  Of je nou een beginner bent, gevorderd of gewoon wilt kennismaken, tijdens deze korte cursus leer je te kijken voordat je een foto maakt. We werken met eenvoudige, wel instelbare systeemcamera’s tot de meer uitgebreide spiegelreflexcamera. Je werkt met je eigen camera en leert wat je allemaal meer kunt behalve fotograferen op de automatische stand.

De eerste avonden duiken we in de techniek: wat zijn al die knopjes en wat kan je ermee? Waarom en wanneer gebruik je diafragma en/of sluitertijd en wat kan je met de witbalans en ISO waarden? Je leert deze camera functies begrijpen en je gaat in deze cursus natuurlijk ook lekker praktisch aan de gang!

€ 51,00 (< 21), € 64,50 (21+)Beginner, Gevorderd, Kennismaken10 november / 12 januari / 16 maart
Jongeren, VolwassenenDronten6Donderdag: 20.00 - 21.30 uur

Inhoud van Fred’s fotografielessen 
Startdatum: 11 november, 10 februari

Compositie is de basis van fotografie. We nemen de compositieregels door, maar… wat gebeurt er als je deze regels toepast of juist doorbreekt? Thema’s die aan bod komen, zijn onder andere reis-, straat-, natuur-, portret-, sport- en macrofotografie. Aan de hand van voorbeelden nemen we alles door. Daarnaast krijg je ideeën aangereikt over de diverse belichtingsmogelijkheden en het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen zoals statief, flitser en reflectieschermen.

Bekijk hier het volledige programma.

De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl