over ons
sluiten
0321 388 777
'Dwarsfluitspelen is een creatieve sport!' Ivo Visser

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Dwarsfluit

Een instrument van zilver…

Een fluwelen klank in de laagte, een helder geluid in de hoogte, een instrument van zilver… Dat is de dwarsfluit. Een prachtig melodie-instrument, met jouw adem maak jij de toon. Ook al kun je maar één toon tegelijk spelen, er is juist van alles mee mogelijk! Er zijn prachtige solistische stukken, maar gezellig samenspelen in een ensemble of orkest kan ook! Klassiek, pop, jazz of wereldmuziek.

Wil je in 4 lessen kennismaken met fluitmuziek? Kijk dan ook even bij Nuvo fluit.

Bekijk hier ons volledige muziekaanbod.

afhankelijk van lesvorm, korte cursus individueel vanaf € 147,00, jaarcursus individueel vanaf € 439,00 Beginner, Gevorderd, Kennismaken6 september (instroom mogelijk)
Kinderen, Jongeren, VolwassenenDronten, Korte (kennismakings)cursus 10 lessen & jaarcursusMaandag en dinsdag , 's middags en 's avonds

Docent Ivo Visser: ‘Dwarsfluit spelen is leuk en vergeet niet;  je ademhaling, uithoudingsvermogen en gehoor worden beter, je leert je goed concentreren en het is genieten!

Voor cursisten van 6 jaar en ouder. Volg je een jaarcursus, dan krijg je korting op de Popschool en ensemblelessen van De Meerpaal. Ook is het mogelijk om gratis theorielessen te volgen en praktijkexamen te doen.

Orkesttarief
Het orkesttarief is van toepassing voor leden van Harmonie Eendracht, Amor Musae, Maris Sonores, FJSO en FSO. Dit tarief geldt alleen voor de wekelijkse lesvorm van 20 minuten (individueel) of 30 minuten (individueel of duoles)

Start- en einddatum jaarcursus: 5 september 2022 t/m 8 juli 2023

Instroom in de jaarcursus is het hele jaar door mogelijk indien er plaats is in het rooster.

 

Proeflesweken / open lesweken:

12 september t/m 17 september 2022

9 januari 2023 t/m 14 januari 2023

5 juni 2023 t/m 10 juni 2023

 

Meer informatie?
Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777 of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.