over ons
sluiten
0321 388 777

Reserveer je tickets voor Film & Flavour: The Princess

film

Geniet op donderdag 8 en vrijdag 9 september weer van een prachtige kwaliteitsfilm gecombineerd met een koffie-, lunch- of wijnarrangement. Met ditmaal de indringende docu-film ‘The Princess’.

Over de film:

De Britse – Oscar genomineerde – regisseur Ed Perkins (Black Sheep, Tell me who I am) maakte een confronterende kroniek over het publieke leven en de dood van de geliefde ‘people’s princess’ Diana Spencer. Op 31 augustus 1997 – dit jaar precies 25 jaar geleden – veroorzaakte haar dood een publieke uitbarsting van rouw zoals Engeland niet eerder meemaakte.

De film toont het publieke beeld zoals de wereld het zag evolueren, hoe dicht de media op haar huid zaten en welke impact dit had op haar leven. En laat ook zien wat dat zegt over ons, de toeschouwers die de beelden keer op keer willen zien. Ook nu weer. Zonder voice-over en uitsluitend aan de hand van archiefbeelden – zowel uit de media als openbare amateuropnames – ontstond een indringend en uiteindelijk het meest waarachtige portret van Diana.

Film & Flavour-arrangementen:

Film & Flavour: wijn (do 8 september)
Film + wijn (of ander drankje) en bijpassend wisselend bittergarnituur.
Start film: 18.30 uur (borrel vindt achteraf plaats).

Tickets →

Film & Flavour: koffie (vr 9 september)
Film + koffie of thee en een lekkernij.
Aanvang koffie: 09.45 uur.
Start film: 10.30 uur.

Tickets →

Film & Flavour: lunch (vr 9 september)
Film + 2-gangen lunch (soep van de chef en broodje van de maand) en drankje.
Aanvang lunch: 12.00 uur.
Start film: 13.30 uur.

Tickets →

Beleef op 8 en 9 september 'Film & Flavour: The Princess', een kwaliteitsfilm in combinatie met onze heerlijke arrangementen!

datum van publicatie: 29 juni 2022