over ons
sluiten
0321 388 777

Projectweek Muziek

cursussen

Speciaal voor muziekleerlingen vindt in de week van 13 juni onze tweede projectweek muziek plaats. We zijn trots op een bomvol programma met workshops waarin samen muziek maken en samen leren centraal staat. Nog geen leerling? Vraag naar de mogelijkheden via onze administratie: activiteiten@meerpaal.nl.

Splinternieuwe, eenmalige workshops
Tijdens de projectweek zijn er geen reguliere muzieklessen*. In plaats daarvan kun je meedoen met één of meerdere workshops. Er is van alles te doen! Misschien vind je het leuk om een groepsles op jouw instrument te volgen of wil je eens een ander instrument proberen in een laagdrempelige workshop bij een docent die je nog niet kent. Bekijk snel het programma.

Kies zoveel als je wil
Vind je het een beetje spannend? Kies dan voor een workshop bij jouw eigen docent. Krijg je er helemaal zin in? Schrijf je dan in voor zoveel workshops als je wilt! Je docent zal tijdens de les met jou overleggen over welke workshops voor jou mogelijk interessant zijn. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar de docent die de workshop geeft. De adressen vind je op het programma. Maar je kunt je ook bij je eigen docent aanmelden tijdens de les. Deze zorgt dan dat de workshopdocent op de hoogte is van je komst. Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voordat de workshop plaatsvindt, aan.

Heb je vragen over de projectweek? Bezoek de pagina met veelgestelde vragen, of stel je vraag aan je eigen docent.

Met muzikale groet!
Mariëlle Mud, coördinator Klassieke Muziek (marielle.mud@meerpaal.nl)

* Bands, ensembles en een aantal groepslessen zoals muziek op schoot gaan wel door. Evenals de lessen van leerlingen die een strippenkaart hebben. Volg je eens in de 14 dagen muziekles en heb je in de week van 13 juni eigenlijk geen les? Dan mag je wel meedoen met de projectweek.

datum van publicatie: 7 juni 2022